Header pic

Pic

Ετήσια Χοροεσπερίδα του ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου (Φωτο & Βίντεο)

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ο Α.Ε.Ε.Σύλλογος Κορακοβουνίου σε συνεργασία με τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας διοργάνωσε με επιτυχία και κέφι την ετήσια χοροεσπερίδα του στο κέντρο «ο Ρήγας», στο Κορακοβούνι.




Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου κ.Λυτρίβης Γεώργιος με μια μικρή αναδρομή στη χρονιά που πέρασε και στα δρώμενα του συλλόγου και έπειτα έδωσε τον λόγο στον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας, κ. Μαντά Παναγιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία μουσείου σχολικής εκπαίδευσης στο Κορακοβούνι.


Ακόμα ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας βράβευσε για την προσφορά του, τον παίχτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος Δημήτρη Κουρμπέλη. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε για λογαριασμό του ποδοσφαιριστή ο πατέρας του κ. Κουρμπέλης Ιωάννης.

Η ορχήστρα του Παναγιώτη Σούρσου διασκέδασε τους παρευρισκόμενους με παραδοσιακά τραγούδια και ο χορός ξεκίνησε από νωρίς.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της εκδήλωσης βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι του δήμου Βόρειας Κυνουρίας, κ.κ. Γκαύρος Δημήτρης, Σαβούρδος Πέτρος και Χονδρολέος Ιωάννης, ο αρχηγός της δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Καμπύλης Γεώργιος, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Αρφάνης Δημήτρης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Κολαρετάκης Άρης.

και του χρόνου με υγεία

















Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.