Τον προστάτη του Άγιο Βασίλειο εορτάζει το Κορακοβούνι

  • στις Σάββατο, Δεκεμβρίου 30, 2017 -
  • 0 σχόλια

Τον προστάτη του Άγιο Βασίλειο εορτάζει το Κορακοβούνι την παραμονή, Κυριακή 31-12-2017 και ανήμερα της εορτής του Δευτέρα 1-1-2018  στον τρισυπόστατο Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας στην πλατεία του Κορακοβουνίου.


 Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί πανηγυρικός εσπερινός και περιφορά της εικόνας του Αγίου Βασιλείου ενώ ανήμερα θα τελεστεί Θεία Λειτουργία.

 Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ανήμερα της εορτής του Αγίου Βασιλείου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του χωριού από τον πρόεδρο Λυτρίβη Αθανάσιο και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και η κοπή της πίτας του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου στο κοινοτικό γραφείο όπου βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.