Header pic

Pic

Παραμονή του Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι. (Φωτο και Βίντεο)

 Με την δέουσα λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος ο πανηγυρικός εσπερινός του Αγίου Βασιλείου στον Τρισυπόστατο Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου & Αγίας Βαρβάρας στο Κορακοβούνι Κυνουρίας.



  Πλήθος πιστών από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό και Χοροστατούντος του Ιερέα Κωνσταντίνου Σαμαρτζή του Ιερέα Παναγιώτη Κούρου του Ιερέα Γεωργίου Αρφάνη και του Ιερέα Γεωργίου Πετρή ακολούθησαν την περιφορά της εικόνας μαζί με την φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στους δρόμους του χωριού.

 Με το τέλος του εσπερινού η φιλαρμονική με τον μαέστρο της κ.Σπύρο Μαρίνη, (από το Κορακοβούνι) έπαιξαν τα κάλαντα και τραγούδια για τον ερχομό του νέου έτους.

 Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ.Παναγιώτης Μαντάς, ο πρόεδρος του χωριού κ Αθανάσιος Λυτρίβης οι αντιδήμαρχοι κ. Ιωάννης Χονδρολέος & Δημήτριος Γκαύρος, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης  κ. Γεώργιος Καμπύλης και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αποσπάσματα απο την περιφορά της εικόνας, τα κάλαντα της φιλαρμονικής και δηλώσεις του Δήμαρχου κ.Παναγιώτη Μαντά και του αντιδήμαρχου κ.Ιωάννη Χονδρολέου.

Βίντεο:


Φωτογραφικό υλικό:

































1 σχόλιο:

  1. πολυ ωραια ολα,και του χρονου.παρατηρουμε ομως την εικονα καθε χρονο την κρατανε οι ιδιοι,δεν νομιζω να ειναι ιδιοκτησιατους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.