Η κοπή της πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας & του Α.Ε.Ε.Σ.Κ στο Κορακοβούνι

  • στις Δευτέρα, Ιανουαρίου 01, 2018 -
  • 0 σχόλια
 Πραγματοποιήθηκε όπως κάθε χρόνο μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας του πολιούχου Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι, η κοπή της πίτας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου στο κοινοτικό κατάστημα του Δήμου.

 Το παρών έδωσε αρκετός κόσμος με τον Δήμαρχο τον πρόεδρο του χωριού και τον πρόεδρο του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου πριν αρχίσει η κοπή να δίνουν τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο και υγιές 2018.

Στο τραπέζι υπήρχαν 3 Βασιλόπιτες με 3 φλουριά η κάθε μία με τον κάθε ένα τυχερό να κερδίζει ένα χρηματικό ποσό. Το παράδοξο είναι όμως ότι βρέθηκαν 4 φλουριά...Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.