Header pic

Pic

Ισοπαλία για το Κορακοβούνι απέναντι στον Πανιώνιο Μεγαλόπολης (φώτο)

  Ισόπαλος έληξε ο αγώνας ανάμεσα στο Κορακοβούνι και τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης στον αγώνα που έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Αγίου Ανδρέα το απόγευμα της Κυριακής 21-1-2018



  Σε έναν αγώνα με αρκετές φάσεις και καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του Πανιώνιου ευτύχησε να προηγηθεί στο 43ο λεπτό με φάουλ που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζέρβας. Στο Β' ημίχρονο το Κορακοβούνι μπήκε δυνατά έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης  κάτι όμως που πέτυχε στο 82ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαγγέλη Αδάμη η μπάλα πήγε στην περιοχή του Πανιώνιου και ο Χρήστο Κοντογιαννόπουλος με όμορφο πλασέ πέτυχε στο 1-1 όπου ήταν και στο σκορ του αγώνα.

Το βίντεο του αγώνα θα έχετε την δυνατότητα να το παρακολουθήσετε αποκλειστικά μέσα από το Korakovouni Web Radio σε επόμενη ανάρτηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.