Όλα έτοιμα για το Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2018 «Περί ορέξεως Κολοκυθόπιτα»

  • στις Παρασκευή, Φεβρουαρίου 16, 2018 -
  • 0 σχόλια
 Στην τελική ευθεία έχουν μπει όλα για το Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2018 "Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα".

 Ο Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας έχουν ετοιμάσει όλα τα πράγματα μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους καρναβαλιστές με τις ομάδες τους και τα άρματα τους σε ένα καρναβάλι που έχει γίνει θεσμός για το κέφι της και την διασκέδαση της.

 Μετά το τέλος της παρέλασης θα μοιραστούν στον κόσμο μεζέδες, κολοκυθόπιτες η παραδοσιακή Κορακοβουνίτικη πλακόπιτα κρασί κ.α και με τον χορό γύρω από την φλεγόμενη ελιά να κρατάει μέχρι το πρωί.

Ραντεβού λοιπόν στην πλατεία Κορακοβουνίου την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:30...


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.