Header pic

Pic

Την Κυριακή 4 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το ''Λουκάνικο party''

  Κάθε χρόνο, μετά την Αποκριά, υπάρχει μια γιορτή (έθιμο πλέον) που γίνεται στο Κορακοβούνι και λέγεται «Λουκάνικο Πάρτυ» το οποίο διοργανώνεται από τον Α.Ε.Ε. Σύλλογος Κορακοβουνίου μαζί τον πρόεδρο του χωριού και την όποια προσφορά των κατοίκων του χωριού.

 Έτσι λοιπόν και φέτος την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στην κεντρική πλατεία Κορακοβουνίου στις 20:30.

 Στο μενού θα υπάρχει λουκάνικο, πατάτες στη χόβολη, η Κορακοβουνίτικη πλακόπiτα και άφθονο κρασί μετά μουσικής.

Ο Σύλλογός μέσω του Korakovouni Web Radio, θα ήθελε να απευθύνει πρόσκληση στους πολιτιστικούς συλλόγους και στις ομάδες των καρναβαλιστών από τα διπλανά χωριά, και την περιοχή, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και η συμμετοχή τους στο Καρναβάλι Κορακοβουνίου 2018 - «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα» άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σας περιμένουμε όλους μαζί μας!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.