Το arcadianews κληρώνει 7 εισιτήρια για την παράσταση ''ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ''

  • στις Τρίτη, Φεβρουαρίου 13, 2018 -
  • 0 σχόλια
 Το arcadianews σε συνεργασία με την παραγωγή μίας εκ των καλυτέρων φετινών παραστάσεων «ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ» η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου στο Μαλλιαροούλειο θέατρο Τρίπολης κληρώνει 7 εισιτήρια για τη βραδινή παράσταση (21:15). Στείλτε μήνυμα στο email του arcadianews: info@arcadianews.gr ή μήνυμα στο inbox του στην επίσημη σελίδα του arcadianews στο facebook με τίτλο: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, το ονοματεπώνυμο σας και το τηλέφωνο σας και κερδίστε ένα εισιτήριο για μία εξαιρετική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.

Μην χάσετε την ευκαιρία!

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.