Header pic

Pic

Αποκλειστική συνέντευξη του arcadianews με το Δήμαρχο Β. Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά

 Σε ένα πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κ. Παναγιώτη Μαντά, Δημάρχου Β. Κυνουρίας και του κ. Γιάννη Χασάπη μία συζήτηση εφ όλης της ύλης.

 Ο κ. Μαντάς είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του στα κύρια θέματα που απασχολούν κατά κύριο λόγο το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας , με τον κ. Χασάπη να ερωτά για όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, καθώς και για τα μεγάλα έργα που έχουν προγραμματιστεί στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας να πραγματοποιηθούν στο δήμο μέχρι τη λήξη της θητείας της διοίκησης του δήμου.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συζήτηση του κ. Παναγιώτη Μαντά και του κ. Ιωάννη Χασάπη στο βίντεο που ακολουθεί:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.