Header pic

Pic

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου

  Ο Α.Ε.Ε.Σ ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ ευχαριστεί από Καρδιάς τους Πολιτιστικούς συλλόγους Άστρους και Κουτρούφων, το συλλογο ΑΜΕΑ Αστρους ,τις ομάδες και τους καρναβαλιστές της ευρύτερης περιοχής , που συμμετείχαν για άλλη μία χρονιά στο Καρναβάλι Κορακοβουνίου «περι ορέξεως κολοκυθόπιτα» ,καθώς και τον παρουσιαστή του φετινού Καρναβαλιού κ. Λαλουδάκη Δημήτριο.
 Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας , το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης ,το Δημήτριο Βλάχο και Μπουγιατάκη Αθανάσιο για τη προσφορά του Κρασιού , ΑΦΟΙ ΚΟΣΣΥΒΑ για τη προσφορά των κρεάτων και το Σούπερ Μάρκετ Παναγιωτόπουλο για τη προσφορά σε σοκολάτες και καραμέλες για τους μικρούς μας φίλους. 

 Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους εθελοντές και όλους τους θεατές που συμμετείχαν στο Καρναβάλι Κορακοβουνίου "περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. 

 Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται σε εσάς. Και του χρόνου να 'μαστε καλά. 

Μετά τιμής 
Το Δ.Σ του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.