Header pic

Pic

Ο απόηχος της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ.Α.

 Ο απόηχος της Ά κατηγορίας της ΕΠΣ Αρκαδίας

Απόλλων-Ορχομενός 1-2 : Νίκη παραμονής για την ομάδα του Ορχομενού. Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και τώρα ο Απόλλων είναι με την πλάτη στον τοίχο.

ΑΕΚ Τρίπολης-Πανιώνιος 3-2 : Έστω και δύσκολα όπως δείχνει το σκορ, η γηπεδούχος ομάδα, πήρε την νίκη και ανέβηκε στην βαθμολογία.

Ερμής-Βρασιές 1-0 : Ένα γκολ που αμφισβητήθηκε από τους φιλοξενούμενους που έπαιζαν με ελλείψεις, έκρινε το αποτέλεσμα. Ο Ερμής έχει «καπαρώσει» την δεύτερη θέση.

Αχιλλέας-Πανθυρεατικός 1-7 : Αναμενόμενο το αποτέλεσμα.

Δόξα Μεγαλόπολης-Μαντινειακός 1-2 : Κρατάει χαρακτήρα η ομάδα της Μαντινείας. Πήρε σπουδαία νίκη με την Δόξα στην Μεγαλόπολη.

Κορακοβούνι-Τεγέα  2-2 : Μπορεί το σκορ να είναι ισόπαλο, αλλά το Κορακοβούνι για άλλη μια φορά έδειξε ότι είναι ομάδα με προσωπικότητα και παίρνει τα αποτελέσματα. Δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει με 10 παίκτες ! 
http://www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.