Header pic

Pic

Νέες δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και πανεπιστημίου Πελοποννήσου

 Στις 24 Ιανουαρίου 2018, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη. Κατά τη συνάντηση έγινε μία ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στα πεδία της ενίσχυσης της ερευνητικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου και της βέλτιστης αξιοποίησης των μέσων ανάπτυξής τους.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Καθηγητής κ. Αθανάσιος Κατσής συμφώνησαν ότι ο διάλογος και η συνεργασία συνιστούν μία δυναμική προοπτική και ένα παράδειγμα καλής πρακτικής που στοχεύει στην ορθολογική λειτουργία και ανάπτυξη.

http://www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.