Συλλήψεις για παράνομο κυνήγι στη Μεγαλόπολη

  • στις Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018 -
  • 0 σχόλια
 Την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 οι Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου Ηλιόπουλος Γεώργιος και Παναγιώτου Γεώργιος κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων τους στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης και συγκεκριμένα στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι Αρκαδίας και περί ώρα 21:00 εντόπισαν να κινείται ένα όχημα στο οποίο ο συνοδηγός κρατούσε κυνηγετικό όπλο το οποίο έφερε ενσωματωμένο φορητό προβολέα με τον οποίο φώτιζε στα χωράφια ψάχνοντας για θήραμα.

Αφού το παρακολούθησαν για λίγο στη συνέχεια το σταμάτησαν και στον έλεγχο που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η κυνηγετική καραμπίνα με τον ενσωματωμένο προβολέα που χρησιμοποιούσε ο συνοδηγός έφερε 3 φυσίγγια-μπίλιες κατάλληλα για θήρευση αγριόχοιρου.

Στην συνέχεια οι θηροφύλακες προέβησαν στην κατάσχεση των παράνομων μέσων θήρας (αυτοκίνητο, καραμπίνα, προβολέας, φυσίγγια) και οδήγησαν τα δύο άτομα αυτά στο Α/Τ Μεγαλόπολης, από όπου με εντολή του Εισαγγελέα υπηρεσίας Τρίπολης αφέθησαν ελεύθεροι.

Στη συνέχεια υπεβλήθη εναντίον τους η σχετική μήνυση για παράνομη θήρα όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις του Δασικού Κώδικα.

http://www.arcadianews.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.