Header pic

Pic

Ήττα για το Κορακοβούνι στην Μελιγού από τον Ερμή

 Την ήττα γνώρισε το Κορακοβούνι από τον Ερμή Μελιγούς με σκορ 2-0 στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Μελιγούς το Σαββάτο 24-2-2018.



 Σε ένα μέτριο αγώνα με λίγες καλές ευκαιρίες το Κορακοβούνι είχε ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή της τον Ανδρέα Κουλεντιανό, να προηγηθεί στο σκορ αλλά η ομάδα της Μελιγούς ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο  82' με στο Σπ.Λαγό ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα έκανε το 2-0 με τον Ηλ.Ιατρίδη σε μια φάση όμως που η φιλοξενούμενη ομάδα του Κορακοβουνίου διαμαρτύρεται για 0φ-σάιντ.

Στους άλλους αγώνες του Σαββάτου για αυτή την αγωνιστική: 

Βρασιές- Ορχομενός Λεβιδίου 1-2
ΑΕΚ Τρίπολης – Τεγέα 1-0


3 σχόλια:

  1. 0φ-σάιντ.πίσω από την γραμμή του κέντρου το ακούσαμε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ; ΜΠΑ... ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 1 εμείς μεταφέραμε τις διαμαρτυρίες. Δυστυχώς για λόγους υγεία δεν μπορέσαμε να βιντεοσκοπήσουμε τον αγώνα και να έχουμε έτσι την φάση για να την δεί ο κόσμος. Κάθε άποψη σου είναι δεκτή και αν επιθυμείς μπορούμε να γράψουμε ένα άρθρο για το σχόλιο σου φυσικά επώνυμα πάντα.

    Ανώνυμε 2 Από την στιγμή που δεν είμαστε εκεί δεν μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη. Θα σε παρακαλούσα όμως να μην υπάρχουν ειρωνικά σχόλια προς τον κάθε αναγνώστη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.