Header pic

Pic

Ισοπαλία το Κορακοβούνι στην Μεγαλόπολη με αντίπαλό την Δόξα.

 Με τον βαθμό της ισοπαλίας γυρίζει το Κορακοβούνι από την Μεγαλόπολη στον αγώνα που έδωσε με την τοπική Δόξα στο ΔΑΚ Μεγαλόπολης το απόγευμα της Κυριακής 11-2-2018.

Αναλυτικά το πανόραμα της αγωνιστικής:

Τεγέα – Αχιλλέας 5-0
«Άνετη» νίκη σημείωσε η Τεγέα στο γήπεδο της Κάρτσοβας απέναντι στον «αδύναμο» Αχιλλέα με το τελικό αποτέλεσμα να μαρτυρά τη διαφορά της δυναμικής των δύο ομάδων.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Καραμπέτσος στο 28ο λεπτό με κοντινό σουτ ύστερα από λάθος γύρισμα της άμυνας και εφόσον η μπάλα πρώτα βρήκε το δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Με το σκορ στο 1-0 έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε έναν «καταιγισμό» τερμάτων από την ομάδα της Τεγέας αφού σε 45 λεπτά σημείωσε 4 τέρματα και έτσι πήρε τη νίκη.
Ο Καραμπέτσος στο 52ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 67ο λεπτό ο Λάγκας έκανε το 3-0 για να έρθει ο Σεμπάστιαν στο 69ο λεπτό για το 4-0 και το σκορ έκλεισε ο Μπέλτσος με ένα όμορφο γκολ.

Πανθυρεατικός – ΑΕΚ Τρίπολης 2-1
Δύσκολα όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα ο Πανθυρεατικός νίκησε την ΑΕΚ Τρίπολης στο γήπεδο του Άστρους με σκορ 2-1.Τα νικηφόρα τέρματα για την ομάδα του Άστρους σημείωσαν ο Τακλής στο 9ο λεπτό και ο Κώστας Μπάρλας στο 83ο λεπτό, ενώ προσωρινά είχε ισοφαρίσει για την ΑΕΚ Ο Λιαρίκος στο 34ο λεπτό.


Δόξα Μεγαλόπολης – Κορακοβούνι 0-0
Στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος για την 15η αγωνιστική αυτό μεταξύ της Δόξας Μεγαλόπολης και του Κορακοβουνίου δεν υπήρχαν τέρματα, υπήρχε όμως μεγάλη ένταση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής της συνάντησης να δείξει δύο φορές την κόκκινη κάρτα σε δύο παίκτες της Δόξας.

http://www.arcadianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.