Header pic

Pic

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την υπηρεσία κτηνιάτρου

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας έχοντας υπόψη:

1) Την ύπαρξη του Κ.Α. 15-6162.005 του προϋπολογισμού δαπανών σχετικά με την υπηρεσία κτηνιάτρου για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων.

2) Την ανάγκη για την παροχή της ανωτέρω υπηρεσίας για το έτος 2018.

Προκηρύσσει

Την έναρξη της διαδικασίας υποβολής κλειστών προσφορών για την παροχή της ανωτέρω υπηρεσίας.

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής κλειστών προσφορών, στο Πρωτόκολλο του Δήμου μας, ορίζεται η Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14.30.

Η ανωτέρω υπηρεσία θα παρασχεθεί αποκλειστικά από φυσικά ή νομικά πρόσωπα με συναφή δραστηριότητα, υπό την προϋπόθεση ότι οι αμιγώς ιατρικές υπηρεσίες θα παρέχονται από κτηνίατρο.

Η περισυλλογή των αδέσποτων ζώων θα γίνεται σε ακτίνα πέντε (5) χιλιομέτρων από το Άστρος.

Το κριτήριο κατακύρωσης για την ανάθεση της ανωτέρω υπηρεσίας, είναι η συμφερότερη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής.

Ο φάκελος προσφοράς θα περιέχει:

1) Πρόσφατη βεβαίωση οικείου ιατρικού συλλόγου, από την οποία να προκύπτει η ειδικότητα και τα λοιπά στοιχεία του κτηνιάτρου.

2) Οικονομική προσφορά (υπό μορφή ποσοστού έκπτωσης επί της τιμής των τεχνικών προδιαγραφών).

3) Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία να βεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει αποκλεισμός από τη δυνατότητα συμμετοχής στις δημόσιες συμβάσεις, σύμφωνα με τα άρθρα 73,74 του Ν.4412/2016.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης καθώς και τις σχετικές τεχνικές προδιαγραφές, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα αρχεία:
75leo9ps-36r.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.