Header pic

Pic

Δύο θανατηφόρα τροχαία με μηχανές μέσα σε λίγες ώρες στον Τυρό και στο Λεωνίδο

 Δύο,  τροχαία σημειώθηκαν στον Τυρό και στο Λεωνίδιο μέσα σε διάστημα λίγων ωρών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό και τον δύο οδηγών των δίκυκλων μηχανών.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Χθες (14.3.2018) το βράδυ, στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τυρού- Λεωνιδίου, δίκυκλο όχημα, που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 44χρονου. .

Σήμερα (15.3.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λεωνιδίου- Πλάκας, δίκυκλο όχημα, που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πέτρινο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 38χρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νότιας Κυνουρίας.

Το Korakovouni Web Radio εκφράζει θερμά τα συλλυπητήρια στις οικογένειες.

(φώτο αρχείου)
(πηγή:leonidion.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.