Header pic

Pic

Στις κλήσεις για τα φιλικά της Εθνικής με Ελβετία & Αίγυπτο ο Δημήτρης Κουρμπέλης

 Στις κλήσεις του τεχνικού της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα φιλικά με την Ελβετία και την Αίγυπτο συμπεριλαμβάνεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης.


 Ο Κορακοβουνίτης αρχηγός του Παναθηναϊκού πλέον αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου δικαιώνοντας όσους τον πιστεύουν και σκορπίζοντας υπερηφάνεια το χωριό του.

Αναλυτικά οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του κ. Σκίμπε:

Καρνέζης, Γιαννιώτης, Μπάρκας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λυκογιάννης, Τζαβέλας, Ρέτσος, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Γιαννιώτας, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης.

5 σχόλια:

  1. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ16 Μαρτίου, 2018 18:34

    Μπράβο Δημήτρη. Συνέχισε να μας γεμίζεις υπερηφάνεια και καμάρι βλέποντας την πρόοδο σου. Πέρα της αθλητικής αξίας σου θα ήθελα να τονίσω και το ήθος σου δίνοντας συγχαρητήρια και στους γονείς σου για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αραγε ο μεγαλος προπονητης της περιοχης που καποτε ειχε πει δεν θα κανει καριερα αυτος τι λεει τωρα??? ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί κοιτάμε πίσω; Μπράβο Δημήτρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο υπερηφάνεια... Μπράβο μητσο, υγεία πάνω από ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτοικος Κορακοβουνίου17 Μαρτίου, 2018 11:24

    Συνέχισε έτσι παιχτούρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.