Header pic

Pic

Νίκη για το Κορακοβούνι με ανατροπή απέναντι στον Ορχομενό Λεβιδίου

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος Αρκαδίας, το Κορακοβούνι υποδέχθηκε στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, την ομάδα του Ορχομενού Λεβιδίου. Ο αγώνας με διαιτητές τους κυρίους Γκοβέση, Πουτσελά και Μαντά ξεκίνησε στις 4.00μμ.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Ορχομενός πίεσε ψηλά την ομάδα του Κορακοβουνίου προσπαθώντας να της κλείσει την καλή κυκλοφορία. Το Κορακοβούνι κράτησε πιο χαμηλά την άμυνα του και με προσπάθειες από τα πλάγια προσπάθησε να ανοίξει το σκορ.

Σε ένα παιχνίδι περισσότερο κέντρου με το Λεβίδι να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα και να πέφτει πρώτο στις διεκδικήσεις ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο και το γκολ. Στο 31' σε ένα σουτ από σέντρα και σχεδόν εξ επαφής ο Δρόσσος έκανε το 0-1 για τον Ορχομενό.

Το Κορακοβούνι, αφυπνίστηκε και ανέβασε ρυθμό. Σε φάση διαρκείας μπροστά από το τέρμα του Ορχομενού στο 41', ο Κοντογιαννόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, το Λεβίδι να προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ ώστε να προηγηθεί χάνοντας πολλές και καλές ευκαιρίες. Το Κορακοβούνι αφού έκλεισε την άμυνά του πρεσάροντας ψηλά, στο 71' ο Λυτρίβης Ιωάννης του Στυλιανού κατάφερε να πετύχει ίσως ένα από τα πιο όμορφα γκολ της αγωνιστικής, φέρνοντας το Κορακοβούνι μπροστά με σκορ 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό.

Ακολουθεί το βίντεο του αγώνα και το photostory.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.