Header pic

Pic

Διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Ρίζες - Άστρος

Διακοπή –εκτροπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Ρίζες-Καστρί - Άγιος Πέτρος - Μαλεβή - Άγιος Ιωάννης - Άστρος (τμήμα έξοδος Αγίου Πέτρου –Μαλεβή).



Λόγω εργασιών για την κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο πλαίσιο εργασιών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας, στο τμήμα έξοδος Αγίου Πέτρου-Μαλεβή στην επαρχιακή οδό Ρίζες-Καστρί-Άγιος Πέτρος-Μαλεβή-Άγιος Ιωάννης-Άστρος, θα υπάρξει διακοπή-εκτροπή κυκλοφορίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Τετάρτη 14 Μαρτίου και για ένα μήνα και τα οχήματα θα κυκλοφορούν από την επαρχιακή οδό Ριζών-Άστρους- Χάνι Κοπανίτσα- Άγιος Ιωάννης- Μαλεβή.

Η κυκλοφορία από Τρίπολη για Καστρί μέχρι Άγιο Πέτρο θα διεξάγεται κανονικά.

ΠΗΓΗ: http://www.arcadianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.