Header pic

Pic

Ήττα στο κλείσιμο της αυλαίας του Ά Τοπικού Αρκαδίας για το Κορακοβούνι

  Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Κορακοβουνίου στο κλείσιμο της Αυλαίας του Ά Τοπικού Αρκαδίας από την Α.Ε.Κ Τρίπολης στον αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Απριλίου 2018 στο δημοτικό γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, με σκορ 0-2.



 Σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι και με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της, η ομάδα του Κορακοβουνίου γνώρισε την ήττα με 2 γκολ-δώρα από την άμυνα του Κορακοβουνίου στο Α ημίχρονο.

 Στο δεύτερο προσπάθησε να μειώσει στο σκορ χωρίς επιτυχία και έτσι έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά καθώς εκτός ότι η παραμονή στην κατηγορία είχε κριθεί σχετικά νωρίς η ομάδα του Κορακοβουνίου έπαιξε πολλές φορές όμορφο ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι έχουν μπει οι βάσεις για αυτό που επιθυμούν τα μέλη της διοίκησης. Νεανικό σύνολο, ωραίο ποδόσφαιρο και μια ομάδα οικογένεια.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.