Παραμονή του Αγίου Γεωργίου στο Κορακοβούνι (φωτο)

 Τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 22 Απριλίου 2018, ο πανηγυρικός εσπερινός και περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου, στον τρισυπόστατο Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου, Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας, πολιούχων του Κορακοβουνίου.
 
Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Ιερέας Κωνσταντίνος Σαμαρτζής συνοδευόμενος από τους π.Γεώργιο Πετρή και π.Παναγιώτη Καπράνο.

Αρκετοί πιστοί ακολούθησαν την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου ενώ κατά τον εσπερινό έλαβε χώρα και αρτοκλασία.Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.