Ανοικτός διαγωνισμός έργου «Αποκατάσταση - επούλωση λακούβων από βλάβες ύδρευσης στην Τ.Κ. Αγίου Ανδρέα»

  • στις Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018 -
  • 0 σχόλια

Στα πλαίσια της εκτέλεσης του τεχνικού προγράμματος του έτους 2018 η ΔΕΥΑΒΚ ενημερώνει τους υποψήφιους ανάδοχους-εργολήπτες Δημοσίων έργων να καταθέσουν την έγγραφη προσφορά τουςγια το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΛΑΚΟΥΒΩΝ ΑΠΟ ΒΛΑΒΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ», του οποίου η τεχνική περιγραφή και ο προϋπολογισμός επισυνάπτονται.

Ο υποψήφιος ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο Εργολήπτη Δημοσίων Έργων, ειδικότητας οδοποιίας.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία της ΔΕΥΑΒΚ έως την Πέμπτη 19/04/2018 και ώρα 14.00, σε εσώκλειστο σφραγισμένο φάκελο, μαζί με τα απαραίτητα λοιπά στοιχεία (έντυπο-βεβαίωση εργοληπτικού πτυχίου, φορολογική – ασφαλιστική ενημερότητα και πιστοποιητικό ποινικού μητρώου).

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με βάση την οικονομικότερη προσφορά.


Πληροφορίες τηλ. 27550-24182
κ. Καγκλής Αναστάσιος

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΒΚ (12-04-2018)Συνημμένα αρχεία:

meleti_epoylosis_lakkoyvon_apo_vlaves_ydreysis_ston_agio_andrea.doc
anakoinosi_gia_ergo_asfaltikon_ston_agio_andrea.doc

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.