Header pic

Pic

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το camp με διοργανώτρια την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το camp για αγορια και κορίτσια ηλικίας 6 - 15 ετών, που έγινε στον Τυρό Αρκαδίας, από την Μ.Δευτέρα 2 Απριλίου έως και την Μ.Παρασκευή 6 Απριλίου, με διοργανώτρια την κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ.

Στο camp συμμετείχαν παιδιά από τον Τυρό, την ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας, αλλά και με μεγάλη συμμετοχή από την Αθήνα.
Το πρόγραμμα των πέντε ημερών περιελάμβανε εκμάθηση ποδοσφαίρου, βελτίωση τεχνικής κατάρτισης, διασκέδαση με έμφαση στην ελεύθερη δημιουργία και έκφραση μέσω του ποδοσφαίρου.
Διοργανώθηκαν διασκεδαστικά ομαδικά και ατομικά παιχνίδια συνεργασίας και δημιουργικής απασχόλησης.
Λειτούργησε και παιδότοπος με φύλαξη παιδιών για τους μικρότερους φίλους μας.
Τέλος, δεν έμειναν παραπονεμένες οι μητέρες και οι γιαγιάδες των παιδιών αφού το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με μαθήματα γιόγκα για μεγάλους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Νότιας Κυνουρίας για την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Τυρού, κα την τοπική ομάδα του Απόλλωνα.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς, αλλά και με άλλες παρόμοιες δράσεις στη διάρκεια του καλοκαιριού.
EASTER soccer + fun Camp
∆ιασκέδαση / Παιχνίδι / ∆ημιουργία
Διοργάνωση: Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ Κοινσ.Ε.Π.
Χώρος : Ποδοσφαιρικό γήπεδο Τυρού Αρκαδίας
Ημερομηνία: Δευτέρα 2 Απριλίου – Παρασκευή 6 Απριλίου 2018
Ώρες: 10:30 - 12:30
Συντελεστές διοργάνωσης
Λαλουδάκης Δημήτρης: Υπεύθυνος του camp - Γυμναστής - προπονητής UEFA
Παρασκευάς Νικόλαος : Γυμναστής - προπονητής UEFA
Τίνα Δουζένη: Yπεύθυνη παιδότοπου μικρών ηλικιών
Αλεξάνδρου Γιώργος: Oργάνωση - παραγωγή
Βαβουράκη Κυριακή: Γραμματεία











Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.