Header pic

Pic

Προβλήματα στην σύνδεση στο Ίντερνετ

Εάν αντιμετωπίζετε βλάβη στο διαδίκτυο, αντιμετωπίζετε δυσκολίες σύνδεσης ή αντιμετωπίζετε αργή ή ασταθή σύνδεση, ακολουθήστε μερικά βήματα για να ελέγξετε για να επαναφέρετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. 




Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε την αποτυχία και στη συνέχεια να επιδιορθώσετε.

Πρώτον, ελέγξτε τις συνδέσεις (π.χ. τηλέφωνο, USB, τροφοδοτικό, καλώδια μόντεμ). Ελέγξτε επίσης εάν το μόντεμ σας αναβοσβήνει για να υποδείξει μια σύνδεση. Αυτές οι οδηγίες μπορείτε να βρείτε στο εγχειρίδιο από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου. 

Για να επιβεβαιώσετε ότι το πρόβλημα δεν προέρχεται από το DNS, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Εάν βρίσκεστε κάτω από τα Windows 10, 8 ή 7, δοκιμάστε την ακόλουθη εντολή ενώ κάνετε τα βασικά Windows + R, κατόπιν cmd και τέλος ping 8,8 .8.8.

Ελέγξτε τη διεύθυνση IP και τις ρυθμίσεις δικτύου. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του ISP σας, αλλά γενικά μπορείτε να αποκτήσετε αυτόματα μια διεύθυνση IP μεταβαίνοντας στον Πίνακα Ελέγχου> Δίκτυα> Ιδιότητες σύνδεσης> Ρυθμίσεις TCP / IP.

Εάν χρησιμοποιείτε σύνδεση Wi-Fi (ασύρματη), βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να συνδεθείτε στο μόντεμ. Αν δεν μπορείτε, υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση στο δίκτυο Wi-Fi. Για να το διορθώσετε, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά τα προγράμματα οδήγησης και να επανεκκινήσετε το Wi-Fi. Για να ελέγξετε αν το πρόβλημα είναι με το Wi-Fi σας, δοκιμάστε να συνδεθείτε στο μόντεμ σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο ethernet.
Σύστημα
Υπάρχουν αρκετοί έλεγχοι συστημάτων που μπορούν να ολοκληρωθούν για να εντοπιστεί σφάλμα στη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Αρχικά, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας. Η θύρα 80, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και οποιεσδήποτε άλλες εφαρμογές που απαιτούν το διαδίκτυο δεν πρέπει να εμποδίζονται.

Δεύτερον, εκτελέστε μια ανίχνευση ιών και antispyware αν η σύνδεσή σας είναι ιδιαίτερα αργή ή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα χωρίς καμία πραγματική εξήγηση. Ένας ιός θα μπορούσε να καταλάβει το εύρος ζώνης χωρίς να το γνωρίζετε.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε εκ νέου το μόντεμ ή / και το λογισμικό του ISP σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις στο λειτουργικό σας λογισμικό. Μερικές φορές, οι ενημερώσεις λογισμικού περιλαμβάνουν διορθώσεις σφαλμάτων που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την κακή απόδοση του υπολογιστή σας ή τη συντριβή.

Τέλος, προσπαθήστε να επιδιορθώσετε τα Windows αν νομίζετε ότι τα αρχεία του συστήματος μπορεί να έχουν καταστραφεί είτε από τις τελευταίες τροποποιήσεις ή ενσταλάξεις σας.
Δίκτυο
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε μια σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς να μεταβείτε στο λογισμικό του ISP. Αυτό μπορεί μερικές φορές να ξεμπλοκάρετε το πρόβλημα, εάν το πρόβλημα προέρχεται από τις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού ISP σας.

Αν μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet, αλλά να βρείτε τη σύνδεση αργή, υπάρχουν ηλεκτρονικά εργαλεία για να ελέγξετε την ταχύτητα σύνδεσης. Τα προβλήματα ταχύτητας σύνδεσης ενδέχεται να οφείλονται στον σφάλμα του ISP ή σε έναν συγκεκριμένο ιστότοπο.

Επικοινωνήστε με τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει γενική αποτυχία που επηρεάζει τη σύνδεσή σας. Εάν είστε σε θέση να συνδεθείτε αλλού, μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε φόρουμ στο διαδίκτυο για να δείτε αν υπάρχουν προβλήματα δικτύου ή εάν είναι απομονωμένα στη συσκευή σας.

Δοκιμάστε τον υπολογιστή με το μόντεμ σε άλλη θέση. Προσπαθήστε επίσης να αλλάξετε το μόντεμ ή το καλώδιο για να δείτε αν υπάρχει πρόβλημα υλικού. Επικοινωνήστε με τον ISP που πιστεύετε ότι υπάρχει πρόβλημα υλικού για να αντικαταστήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.