Header pic

Pic

«Άλωσαν» την Εύβοια οι Αρκάδες...

 Άλλος ένας επιτυχημένος αγώνας και τρείς πρωτιές για τον οδηγό αγώνων Τρύφωνα Χασάπη από την Αρκαδία, αυτή τη φορά στην ανάβαση της Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου 2018. Ο Τρύφωνας έδειξε ότι θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους οδηγούς για την πρωτιά από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου στα οποία ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην κατηγορία του.

Την Κυριακή δεν άλλαξε τίποτα και ο Τρύφωνας απλά επιβεβαίωσε τον τίτλο του «φαβορί» και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κλάση του την Ε11, καθώς και την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε έως 2000 κυβικά και την πρώτη θέση στην ομάδα Ε.

Όμως η επιτυχία του Χασάπη δεν ήταν η μοναδική.

Και δεύτερη επιτυχία για την ΑΛ Τρίπολης ο οδηγός Σπύρος Βοριάς όντας 2,77 δευτερόλεπτα πιο αργός από το Χασάπη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Η επιτυχία των δύο Αρκάδων αθλητών θα πρέπει να μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους μιας και μέσα από την επιτυχία τους αυτή αλλά και την πορεία τους τα τελευταία χρόνια η Αρκαδία «ανεβαίνει» στα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου τακτικά όσο αφορά το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το arcadianews συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.