«Άλωσαν» την Εύβοια οι Αρκάδες...

 Άλλος ένας επιτυχημένος αγώνας και τρείς πρωτιές για τον οδηγό αγώνων Τρύφωνα Χασάπη από την Αρκαδία, αυτή τη φορά στην ανάβαση της Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου 2018. Ο Τρύφωνας έδειξε ότι θα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους οδηγούς για την πρωτιά από τα δοκιμαστικά του Σαββάτου στα οποία ήταν ο ταχύτερος οδηγός στην κατηγορία του.

Την Κυριακή δεν άλλαξε τίποτα και ο Τρύφωνας απλά επιβεβαίωσε τον τίτλο του «φαβορί» και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κλάση του την Ε11, καθώς και την πρώτη θέση στην κατηγορία Ε έως 2000 κυβικά και την πρώτη θέση στην ομάδα Ε.

Όμως η επιτυχία του Χασάπη δεν ήταν η μοναδική.

Και δεύτερη επιτυχία για την ΑΛ Τρίπολης ο οδηγός Σπύρος Βοριάς όντας 2,77 δευτερόλεπτα πιο αργός από το Χασάπη ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Η επιτυχία των δύο Αρκάδων αθλητών θα πρέπει να μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους μιας και μέσα από την επιτυχία τους αυτή αλλά και την πορεία τους τα τελευταία χρόνια η Αρκαδία «ανεβαίνει» στα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου τακτικά όσο αφορά το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Το arcadianews συγχαίρει τους αθλητές και τους εύχεται μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια!


Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.