Ανανεώσεις συνεργασιών για τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου

 Ο Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του για την νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής και της παιδικής ομάδας κ.Δημήτρη Κόλλια.


Επίσης το ΔΣ του Α.Ε.Ε.Σ.Κ ανακοινώνει ότι ο κ Ιωάννης Κουλεντιανός παραμένει γενικός αρχηγός και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας.
Η άψογη συνεργασία με τους αθλητές,το προπονητικό team,την Ακαδημία και την διοίκηση του συλλόγου,καθώς και η πορεία της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο,εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο τους.

Ο Α.Ε.Ε.Σ.Κ είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους στόχους για την επόμενη χρονιά να παραμένουν υψηλοί.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.