Header pic

Pic

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ημερίδα των Νοσηλευτών! ( pics-vd)

 Χθες το πρωί Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 από τις 12:00 μέχρι αργά το απόγευμα, έγινε η Επιστημονική Ημερίδα του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης και του Συλλόγου Νοσηλευτών του Νομού Αρκαδίας, με θέμα «Οι Νοσηλευτές, Δύναμη στην Υγεία».

Είχε πολύ μεγάλη επιτυχία την παρουσία πολλών επίσημων προσώπων που απεύθυναν και χαιρετισμό. Ήταν οι κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Κατσίρης, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης κ. Θεόδωρος Καραλής. Για άλλη μια φορά σε εκδήλωση ήταν παρών και ο Σύμβουλος της ΔΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Σκορπίδας.

Ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης απουσίαζε, αλλά έστειλε τον χαιρετισμό του, δηλώνοντας την παρουσία του και την υποστήριξη του στην εκδήλωση !

Χαιρετισμό απηύθυναν η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Παναρκαδικού Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης κα Ζωή Δημητροπούλου – Σπυροπούλου, o Πρόεδρος ΣΥ.ΝΟ. Ε.Σ.Υ. Αρκαδίας κ. Παναγιώτης Κοσκινάς, ο Εκπρόσωπος της ΠΑΣΥΝΟ κ. Νικόλαος Παπανδρέου, ο εκπρόσωπος της ΕΝΕ κ. Μιχάλης Ματζανάς, καθώς και κ. Πέτρος Τομάρας ο διοικητικής του Παναρκαδικού Γεν. Νος. Τρίπολης.

Δείτε σε βίντεο τις ομιλίες στο: www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.