Header pic

Pic

Ένα Πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι

Στο Κορακοβούνι, πυρήνα πολιτιστικών δραστηριοτήτων αρκετά χρόνια τώρα… συνεχίζουμε να πρωτοτυπούμε και φέτος το Καλοκαίρι, δίνοντας έμφαση και στις Εικαστικές Τέχνες!



Για μια ακόμα χρονιά θα υλοποιηθεί εικαστικό- εκπαιδευτικό πρόγραμμα-βιωματικό εργαστήρι με τίτλο ‘Ένα πολύχρωμο Εικαστικό Καλοκαίρι’, όπου παιδιά ηλικίας 6-15 ετών θα αλληλεπιδράσουν και θα αποδράσουν εικαστικά από 19-20 Ιουλίου 2018 και ώρες 18.30-21.00.

Στο κτίριο που στεγάζεται ο σύλλογος μας, στην κεντρική πλατεία του χωριού θα υλοποιηθεί η παραπάνω εικαστική δράση-εικαστικό εργαστήρι. Θα δημιουργήσουμε εικαστικά έργα με πολύ φαντασία, πρωτότυπες εικαστικές συνθέσεις καθώς θα πειραματιστούμε με ποικίλα υλικά, εικαστικά μέσα, τεχνικές ζωγραφικής, γλυπτικής και χαρακτικής.
 
Στο τέλος του προγράμματος και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα θα παρουσιαστούν τα έργα των παιδιών σε εικαστική έκθεση σε υπαίθρια gallery!

Σχεδιασμός-εμψύχωση εκπαιδευτικού προγράμματος
Λαμπρινού Κωνσταντίνα-Εκπαιδευτικός Εικαστικών




Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.