Header pic

Pic

Αναβολή Μουσικής Εκδήλωσης Αγίου Πέτρου - Συγκέντρωση υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας απο το κοινωνικό ανταλλακτήριο Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σε ένδειξη πένθους για του νεκρούς, αλλά και συμπαράστασης στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση:


Αναβάλλουν την προγραμματισμένη για το Σάββατο 28/7 μουσική παράσταση στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, για επόμενη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Ξεκινούν τη συγκέντρωση υλικού ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πληγέντες, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

Σύμφωνα με την παραπάνω επίσημη ανακοίνωση, υπάρχει άμεση ανάγκη για τα εξής :

  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Χυμούς
  • Τρόφιμα που διατηρούνται εκτός ψυγείου και κατά προτίμηση να είναι άμεσης ανάλωσης (κονσέρβες, συσκευασμένα κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κ.λπ.)
  • Γάλατα μακράς διάρκειας, τα οποία διατηρούνται εκτός ψυγείου, π.χ. εβαπορέ

Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται στο κοινωνικό ανταλλακτήριο του Δήμου που λειτουργεί στο Αστρος, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria»
Καλούμε όσους δημότες και καταστήματα προτίθενται να συνδράμουν στην συγκέντρωση υλικού, να επικοινωνούν με το κοινωνικό ανταλλακτήριο στο τηλ: 6977125964.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής:

http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id...

Αστρος 24/7/2018

Ο Δήμαρχος

Παν. Μαντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.