Header pic

Pic

Οι «Onirama» σε ένα μοναδικό live στο Χερονήσι Κυνουρίας


Ένα μοναδικό live με τους "Onirama" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 στην Παραλία Χερονήσι μέσα από την συνδιοργάνωση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, του Αθλητικού Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κορακοβουνίου και του Συλλόγου Φίλων Ορεινού Κορακοβουνίου.


"Οι Onirama, το πιο δημοφιλές μουσικό συγκρότημα στον χώρο της pop-rock τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, φέτος συμπληρώνει 18 χρόνια στη μουσική και τα γιορτάζει ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα το ολοκαίνουργιο single τους «Η Ζωή Μαζί Με Σένα» σε μουσική του Γιάννη Στίγκα και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, στήνουν ένα μοναδικό live γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια.

Τραγούδια αληθινά που παραμένουν ζωντανά και διαχρονικά στο πέρασμα του χρόνου.

18 χρόνια γεμάτα από μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, ξεχωριστές live εμφανίσεις, ανατρεπτικές συνεργασίες θα αποτυπωθούν σε κάθε συναυλία τους δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γιορτής.

Για αυτό μην λείψει κανείς..."

Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει και bar με αναψυκτικά, ποτά, μπύρες και fast food καθώς και ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης.

Το Party θα αρχίσει από τις 18:30 με τον Dj Taso Rozi ενώ μετά το τέλος της συναυλίας το party θα συνεχιστεί με τους Dj Saki & Dj Cherouvim Petraki μέχρι... τελικής πτώσεως...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.