Header pic

Pic

"Ασημένια" με πανελλήνιο ρεκόρ η Μπελιμπασάκη στα 400μ

Το πέμπτο μετάλλιο έφερε στην Ελλάδα η Μαρία Μπελιμπασάκη, η οποία στον τελικό των 400μ. τερμάτισε δεύτερη με 50.45, πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.

Μία ακόμη επιτυχία πανηγυρίζει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η Μαρία Μπελιμπασάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια, που ήταν πρώτη μέχρι λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό, έκανε χρόνο 50.45, επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ανήκε στη Φανή Χαλκιά με 50.56 από το 2004. Αυτό ήταν το πέμπτο μετάλλιο της χώρας μας στη διοργάνωση.

Το χρυσό πήγε στην Γίστινα Σβιέτι-Ερσέτικ από την Πολωνία με 50.41, την κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ευρώπη και το χάλκινο στην Λισάν ντε Βίτε από την Ολλανδία με 50.77 (εθνικό ρεκόρ).

ΠΗΓΗ: https://www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.