Header pic

Pic

Οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, Κορακοβούνι

Η καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά στην δυτική και ανατολική Αττική είναι απερίγραπτη. Συμπολίτες μας έχασαν εκτός από τις περιουσίες τους και ανθρώπους, τα αδέρφια, τους γονείς, τα παιδιά τους.


Οι άνθρωποι δεν αντικαθίστανται, η απουσία τους παραμένει, το κενό τους δεν καλύπτεται, αλλά όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση της περιουσίας τους που με κόπο ζωής απέκτησαν και σε λίγες ώρες διέλυσε η φωτιά.

Οι πολίτες του Κορακοβουνιου βοηθούν τους πυρόπληκτους μέσω της Εκκλησίας. Την Δευτέρα το πρωί, 6 Αυγούστου, με το πέρας της λειτουργίας, όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει τον οβολό του προς ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών μας.

Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου (Κορακοβούνι) και θα σταλούν για τις ανάγκες των άτυχων συνανθρώπων μας μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.