Header pic

Pic

Συνελήφθη 73χρονος για ναρκωτικά στην Βόρεια Κυνουρία - Κατασχέθηκαν -11- δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, την Τρίτη (18.9.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 73χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.


Ειδικότερα, σήμερα (18.9.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Αρκαδίας , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 73χρονου, αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο αυτής, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, έντεκα (11) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1,2- έως -1,8- μέτρα περίπου και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -35- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.


(φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.