Header pic

Pic

Ο νέος Θυρεός του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορακοβουνίου

Ο Αθλητικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Κορακοβουνίου έκλεισε 40 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην κοινωνία του χωριού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Κυνουρίας.


Με αφορμή τα τεσσαρακοστά γενέθλιά του, σας παρουσιάζει τον νέο θυρεό (logo) που θα χρησιμοποιεί από σήμερα κι εμπρός σε κάθε επαφή του.

Αποτελείται από τα χρώματα μαύρο και κόκκινο (βαθύ κόκκινο), χρώματα που χρησιμοποιούσε στον αθλητισμό και εν μέρει στον παλαιό θυρεό καθώς και 5 κάθετες γραμμές στα ίδια χρώματα. Ο θυρεός έχει σχήμα ασπίδας που δείχνει την προστασία των ιδεών του αθλητισμού, της άμιλλας, του πολιτισμού, της προσφοράς, των αξιών της παιδείας και της μόρφωσης.


Σαράντα χρόνια προσφοράς στην κοινωνία μας, σαράντα χρόνια συμπολίτες μας πρόσφεραν μέσω αυτού.

Δείτε παρακάτω τα νέα λογότυπα του Συλλόγου και δύο βίντεο παρουσίασής των.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.