Header pic

Pic

Λεπτό προς λεπτό η ένοπλη ληστεία στην Τρίπολη(vid)

 Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη σε κοσμηματοπωλείο το οποίο εδρεύει στην κεντρική πλατεία του Αγίου Βασιλείου λίγο πριν της 11:00 ένοπλη ληστεία.

Οι δράστες ήταν τέσσερα άτομα τα οποία είχαν καλύψει το πρόσωπο τους και ήταν οπλισμένοι με καλάζνικοφ.

Οι δράστες είχαν στάθμευση ένα ασημί όχημα ακριβώς απέναντι από το κατάστημα με τις πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού να παραμένουν ανοικτές σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Στη συνέχεια τα τρία άτομα εισήλθαν στο κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας και χτύπησαν με το όπλο τους τον ιδιοκτήτη ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα.

Οι δράστες άρχισαν να «αρπάζουν» κοσμήματα από το εσωτερικό του καταστήματος και από τη βιτρίνα και διέφυγαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν φωτιά στο ασημί όχημα στο 3ο χλμ Τρίπολης – Σπάρτης και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπόλυση ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ έχουν στηθεί και «μπλόκα» περιμετρικά της Τρίπολης για αυτό το σκοπό.

Δείτε το παρακάτω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο το οποίο εξασφάλισε το arcadianews.gr από αναγνώστρια του.

Το άτομο με τη μπλέ μλούζα είναι ένας από τους δράστες και άν προσέξετε το βίντεο στη δεξιά πλευρά φαίνεται ο κουκουλοφόρος ο οποίος ''αρπάζει'' το εμπόρευμα.



Πηγή: www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.