Header pic

Pic

Πώς να εγγραφείτε για δωρεάν δοκιμή Netflix

Το Netflix είναι μια υπηρεσία online streaming που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ταινιών και σειρών με αντάλλαγμα μια μέτρια μηνιαία αμοιβή. Ως συνδρομητής, μπορείτε να επωφεληθείτε από τον εκτεταμένο κατάλογο ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, 



πρωτοτύπων παραγωγών και ντοκιμαντέρ της Netflix για προβολή από τον υπολογιστή, την κονσόλα, το smartphone ή το tablet σας.

Το Netflix είναι μια μηνιαία υπηρεσία συνδρομής, αλλά εάν διστάσετε να εγγραφείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία Netflix κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής περιόδου ενός μηνός.

Πώς να κατεβάσετε το Netflix Δωρεάν
Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε ένα σχέδιο. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο της Netflix και κάντε κλικ στο κουμπί Join Free for a Month:



Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή σχεδίων και επιλέξτε από τις τρεις επιλογές συνδρομής που προσφέρονται (Βασικές, Τυπικές και Premium). Μόλις κάνετε την επιλογή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Το επόμενο βήμα είναι η δημιουργία του λογαριασμού σας. Για να γίνει αυτό, το μόνο που χρειάζεστε είναι να εισαγάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό πρόσβασης. Συμπληρώστε τα πεδία και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή:

Το τελευταίο βήμα είναι να επιλέξετε μια μέθοδο πληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή PayPal. Καταχωρίστε τα στοιχεία πληρωμής σας και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη για να ξεκινήσετε την εγγραφή σας. Τώρα θα σας δοθεί πρόσβαση σε μια πλήρης βιβλιοθήκη πολυμέσων της Netflix για ένα μήνα.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου μέχρι μία ημέρα πριν από την ημερομηνία λήξης.

Μια υπενθύμιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας σταλεί ως πρόσθετη προφύλαξη.

ΠΗΓΗ: https://ccm.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.