Header pic

Pic

Νικητής του «SuperClasico» το Κορακοβούνι

 
 Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αρκαδίας ξεκίνησε το Σάββατο 17 Νοέμβρη και στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα βρέθηκαν οι ομάδες του Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου και του Α.Μ.Σ. Βρασιές, με την πρώτη τυπικά γηπεδούχο.


Ο αγώνας χαρακτηρίζεται σαν το «SuperClasico» της Αρκαδίας και είναι ο ορισμός του ντέρμπι. Δύσκολο να διακρίνει κανείς πριν τη σέντρα ποιος θα επικρατήσει, ανεξαρτήτως την κατάσταση των ομάδων.

Ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη του αγώνα και στην σέντρα βρίσκεται το Κορακοβούνι. Το ξεκίνημα βρήκε τις δύο ομάδες μουδιασμένες σε ένα παιχνίδι κέντρου. Μέτα το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Κορακοβουνίου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με κατοχή μπάλας προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς να καταφέρει να κάνει την μεγάλη ευκαιρία. Ο αγώνας συνέχιστηκε στον ίδιο ρυθμό και το πρώτο 45λεπτο έκλεισε χωρίς κάτι αξιόλογο.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Κόλλια ανέβασε ρυθμό και κατάφερε στο 60ο λεπτό να προηγηθεί με γκολ του Ανδρέα Κουλεντιανού. Εννέα λεπτά αργότερα σε λάθος απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή των Βρασιών, το Κορακοβούνι φτάνει στο 2 - 0 με υπέροχο τελείωμα στο γάμμα από τον Ιάσονα Πολυμενάκο.

Στα επόμενα είκοσι λεπτά συν τις καθυστερήσεις, δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι και το Κορακοβούνι κρατώντας τη μπάλα στα πόδια του κατάφερε να φύγει νικητής του «SuperClasico».

Αξίζει να αναφέρουμε την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής του Κορακοβουνίου κ. Δημήτρης Κόλλιας στον τρόπο παιχνιδιού αλλά στην ψυχολογία των παικτών. Η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας είναι το κλειδί των καλών αντικειμενικά εμφανίσεων της ομάδας του.

Σε επόμενα άρθρα, ακολουθούν το photostory και το βίντεο του αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.