Header pic

Pic

Την ήττα γνώρισε το Κορακοβούνι στο Άστρος (φωτο)

Η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ά κατηγορίας της Αρκαδίας βρήκε αντιμέτωπες τις ομάδες του Πανθυρεατικού και του Κορακοβουνίου. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για τους δικούς τους λόγους, το Κορακοβούνι, για να μπει πάλι σε πορεία νικών και το Άστρος για να ανέβει ψηλότερα, στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.

Από την αρχή του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και διεκδίκησαν την νίκη. Η πίεση που άσκησαν στην ομάδα του Κορακοβουνίου έφερε ένα γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαπεντάλεπτου του αγώνα, με σκόρερ την Κοδέλα (16').

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αφού απέναντί τους είχαν μια δυνατή ομάδα πάντα επικίνδυνη να διευρύνει το σκορ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με το γκολ του Κοδέλα να χωρίζει τις δύο ομάδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε, το Κορακοβούνι να προσπαθεί για την ισοφάριση να δημιουργεί ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Χρήστο Κατσικαδά και τον Πανθυρεατικό να θέλει και δεύτερο τέρμα να σιγουρέψει την νίκη του. Στο 76' ο Αγγελόπουλος πέτυχε αυτό που ήθελε η ομάδα του Άστρους έπειτα από αντεπίθεση και έκανε το σκορ 2-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφ-σάιντ στην αρχή της φάσης.

Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης το Κορακοβούνι προσπάθησε να ανατρέψει το εναντίον του σκορ και να ζητήσει κάτι καλύτερο βαθμολογικά, αλλά ο χρόνος δεν στάθηκε σύμμαχός του. Το μόνο που μπόρεσε να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 90' σε 2-1 με σκόρερ τον Λάμπρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.