Header pic

Pic

Ισοπαλία για το Κορακοβούνι απέναντι στον Απόλλωνα Τυρού (photo)

 Η τελευταία αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Αρκαδίας για το 2018, βρήκε τις ομάδες του Κορακοβουνίου και του Απόλλωνα Τυρού ισόπαλες, με τελικό σκορ 2 - 2.

Το Κορακοβούνι προσπάθησε να πάρει το τρίποντο που έχει τόσο πολύ ανάγκη, τόσο βαθμολογικά, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο απέναντι σε μια καλή και πάντα επικίνδυνη ομάδα, τον Απόλλωνα Τυρού, αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε στον ένα βαθμό της παρηγοριάς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Κορακοβουνίου να πιέζει ψηλά και να δημιουργεί ευκαιρίες, οι οποίες επιβραβεύθηκαν στο 19ο λεπτό με τον Χάρη Λυτρίβη να ανοίγει το σκορ. Το Κορακοβούνι συνέχισε να πιέζει χωρίς όμως να μπορέσει να διευρύνει το σκορ και το ημίχρονο έκλεισε με το γκολ του Λυτρίβη να χωρίζει τις δύο ομάδες. Τα μέσα του ημιχρόνου ο Τυρός έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, αφού σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Κορακοβουνίου το τελικό σουτ ήταν δραματικά άστοχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με το κλείσιμο μίας ώρας αγώνα, ο Απόλλων Τυρού κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι  με τον Χρήστο Καμβύση (60'). Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν πολύ, κυριολεκτικά ένα λεπτό μόνο, αφού στο 61' ο Γιώργος Κουλεντιανός έβαλε το Κορακοβούνι πάλι μπροστά στο σκορ, έπειτα από όμορφη ενέργεια του αρχηγού της ομάδας Ανδρέα Κουλεντιανό, που για έναν ακόμα αγώνα ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του.

Τα λεπτά κυλούσαν και το Κορακοβούνι συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες για να πετύχει και ένα τρίτο γκολ. Στο 87' ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που θέλει την ομάδα που δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες να δέχεται γκολ, επιβεβαιώθηκε από τον Νίκο Παρασκευά που ισοφάρισε για την ομάδα του, κάνοντας το σκορ 2 - 2. Το Κορακοβούνι πίεσε μήπως μπορέσει στον ελάχιστο χρόνο που απέμενε να βρει το γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε επόμενα άρθα θα αναρτηθεί το βίντεο του αγώνα καθώς και το photostory.




1 σχόλιο:

  1. Το μεγαλύτερο μπάτζετ από άλλα χρόνια και θα τρομάξουμε να μείνουμε κατηγορία. Κατάντια μεγάλη. Βάλτε μυαλό όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.