Header pic

Pic

Νίκη ''Μαχητικής Ψυχής'' για τον Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου στην Τρίπολη.

 Νίκη με εμφάνιση "Μαχητικής Ψυχής" όπως άλλωστε πόσταρε και ο πρόεδρος του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου στην προσωπική του σελίδα στο facebook για την ομάδα του Κορακοβουνίου στην Τρίπολη το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Μαντινειακό.



 Το Κορακοβούνι εμφανίστηκε στον πρώτο του αγώνα για το 2019 με αρκετές αλλαγές από ότι έκλεισε το 2018 καθώς έγινε η αλλαγή προπονητή μετά την παραίτηση του κ.Δημήτρη Κόλλια και αποχώρησαν 2 παίχτες (Μπακάλης, Κατσικαδας) και την απουσία του Κοντογιαννόπουλου λόγω τραυματισμού.  Αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο να πανηγυρίσει η ομαδα του Κορακοβουνίου ένα μεγάλο διπλό απέναντι σε μια πολύ καλή ανταγωνιστική ομάδα.
 Το γκολ για την ομάδα του Κορακοβουνίου το πέτυχε ο Μάριος Λάμπρου στο ΄19.

 Γούρικες φαίνεται να ήταν και οι νέες εμφανίσεις την ομάδας του Κορακοβουνίου καθώς σήμερα αγωνίστηκε με τις νέες εμφανίσεις χορηγίας της εταιρείας ihome Παυλόπουλος,


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.