Header pic

Pic

Ένταξη των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, στο καθεστώς μείωσης των Δημοτικών Τελών

 Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 11/2019 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας σχετικά με την ένταξη των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, στο καθεστώς μείωσης των Δημοτικών Τελών, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:
  1. Τροποποιεί την υπ’ αριθμό 187/2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας και συμπεριλαμβάνει στη μείωση των δημοτικών φόρων ή τελών τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης του άρθρου 235 του Ν.4389/2016 (Α’94).
  2. Καθορίζει το ποσοστό έκπτωσης για τους ανωτέρω δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης του άρθρου 235 του Ν.4389/2016 (Α’94), σε 50 %.
  3. Για την απόδειξη της ιδιότητας δικαιούχου Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης του άρθρου 235 του ν. 4389/2016 (Α' 94) απαιτείται αντίγραφο της πράξης έγκριση καταβολής του Κ.Ε.Α. στο δικαιούχο.
Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο.

Συνημμένα αρχεία:
apofasi_011.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.