Header pic

Pic

Εξιχνιάστηκε ''πρωτοφανής'' απάτη στην Τρίπολη.

Μία αρκετά παράξενη υπόθεση απάτης εξιχνιάστηκε απο το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ένας κύριος περίπου στις αρχές Οκτωβρίου έβαλε μία αγγελία και ανέφερε ότι είχε την επιθυμία να βαφτίσει ένα κοριτσάκι και να του δώσει το όνομα της συζήγου του.

Ύστερα από λίγες ημέρες εμφανίστηκε ένας 39χρονος ρομά, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν κηδεμόνας ενός ανήλικου κοριτσιού και ο οποίος δεν μπορούσε να το βαφτίσει για οικονομικούς λόγους.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ο πρώτος να βαφτίσει το κοριτσάκι του δεύτερου.Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δράστης ζήτησε χρήματα ώστε να μπορέσει να αγοράσει όλα όσα χρειάζονται για την βάπτιση.

Ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει δύο φορές χρηματικό ποσό.Την πρώτη φορά απέσπασε το ποσό των 200 ευρώ ενώ την δεύτερη το ποσό των 500 ευρώ.

Φυσικά ο δράστης στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το θύμα απευθύνθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και εκεί αναγνώρισε μέσα από φωτογραφίες το θύτη.

Προανάκριση πραγματοποιείται από τον τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης

Πηγή: www.arcadianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.