Header pic

Pic

Αθλητική εκπομπή: Τα σπορ της Αρκαδίας

 Για άλλη μία Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στα Στούντιο της Αρκαδικής τηλεόρασης η τηλεοπτική αθλητική εκπομπή ''Τα σπορ της Αρκαδίας'' μία εκπομπή την οποία όπως κάθε Δευτέρα επιμελήθηκε και παρουσίασε ο δημοσιογράφος – Παρουσιαστής Γιάννης Χασάπης.


Σε αυτή την εκπομπή καλεσμένος του Γιάννη Χασάπη ήταν ένας άνθρωπος από την Κυνουρία, ο οποίος όπως φάνηκε από τη συζήτηση με τον παρουσιαστή γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα πράγματα και στο τοπικό Αρκαδικό ποδόσφαιρο, αλλά και όπως ο ίδιος τόνισε είναι φίλαθλος και του Αστέρα και του Παναρκαδικού, αυτός ήταν ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Ηρακλή Βερβένων Κώστας Λιλής.

Στη μία περίπου ώρα εκπομπής οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τον Αστέρα Τρίπολης, για την πορεία του αλλά και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η ομάδα της Τρίπολης, για το εκπρόσωπο της Αρκαδίας στη ΄Γ εθνική, τον Παναρκαδικό αλλά φυσικά και για τα τοπικά πρωταθλήματα Αρκαδίας.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν βίντεο τα οποία είχαν αποστείλει στην παραγωγή της εκπομπής από το www.arcadianews.gr , από το www.kwr.gr και από το www.leonidion.gr

Για άλλη μία Δευτέρα ''Τα σπορ της Αρκαδίας'' είχαν τη ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ενημερώσουν τους φίλους και τις φίλες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και γενικότερα του Αρκαδικού αθλητισμού.

Τα σπορ της Αρκαδίας (Α ΜΕΡΟΣ)


B' Μέρος


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.