Header pic

Pic

18η αγωνιστική Ά Κατηγορία Αρκαδίας: Κορακοβούνι - Λεωνίδιο

Την ομάδα του λεωνιδίου θα φιλοξενήσει το Κορακοβούνι στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αρκαδίας.




Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για 90 λεπτά, την Κυριακή 3 Μαρτίου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3.00μμ στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα. Στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει το Λεωνίδιο με σκορ 3 - 0. Το Λεωνίδιο είχε προηγηθεί από νωρίς με γκολ του BAJRAKTARI JORGEN στο δεύτερο λεπτό και ευτύχησε να πετύχει άλλα δύθο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους BARBOSA DA SILVA RODRIGO CESAR (63ο λεπτό) και ΧΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (70ο λεπτό).

Στον αγώνα της Κυριακής, διαιτητές του αγώνα θα είναι οι ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ Ν., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ν., ΛΟΥΚΑΣ Ν. και  Παρατηρητής Αγώνα ο ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.