Header pic

Pic

Δεν τα κατάφερε το Κορακοβούνι απέναντι στο Λεωνίδιο

Το Κορακοβούνι φιλοξένησε το Λεωνίδιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αρκαδίας, στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα, την Κυριακή 3 Μαρτίου. Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά στις 3.00μμ και από την αρχή το Λεωνίδιο έδειξε την ποιότητά του στο γήπεδο.




Το Κορακοβούνι προτίμησε να παίξει με αντεπιθέσεις απέναντι σε ένα Λεωνίδιο που είχε την κατοχή της μπάλας και έπαιζε με οργανωμένες επιθέσεις. Στο 26' το Λεωνίδιο δεν κατάφερε να σκοράρει αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του τέρματος του Κορακοβουνίου. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποιο τέρμα και έληξε 0 - 0 δίνοντας ελπίδες στο Κορακοβούνι για την κατάκτηση του βαθμού της ισοπαλίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τραγικά για το Κορακοβούνι, αφού μόλις δύο λεπτά από την έναρξή του (47') ο Λυτρίβης Ιωάννης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έβαλε μπροστά το Λεωνίδιο με το αυτογκόλ αυτό. Το δεύτερο γκολ του Λεωνιδίου προήλθε από πέναλντι που χτύπησε ο Χαλίλι στο 61' ενώ στο 78' ο Τσεμπελής έκανε το 0-3

Στο 71' η κακοτυχία χτύπησε τον Χρήστο Κατσικαδά παιχτη που αγωνιζόταν στο Κορακοβούνι μέχρι τα Χιστούγεννα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Αξίζει να σημειωθεί η αλλαγή που έγινε στο 81' για το Κορακοβούνι. Ο Χρήστος Λυτρίβης έκανε ντεμπούτο με την ομάδα του χωριού και είναι ο μικρότερος σε ηλικία παίχτης της ομάδας.

Ένα λεπτό αργότερα, το Λεωνίδιο πέτυχε και 4ο γκόλ με τον Γρηγόρη Λάτση (82'), διαμορφώνοντας το τελικό 0 - 4.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.