Header pic

Pic

Ισοπαλία χωρίς τέρματα για το Κορακοβούνι απέναντι στη Δόξα Μεγαλόπολης

 Πλησιάζει το φινάλε του πρωταθλήματος της Ά κατηγορίας της Αρκαδίας και οι ομάδες που βρίσκονται κοντά ή κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού προσπαθούν να κερδίσουν τους πολύτιμους βαθμούς που θα τους χαρίσουν τη σωτηρία τους.


Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες βρίσκεται και το Κορακοβούνι που είχε πριν το παιχνίδι με τη Δόξα Μεγαλόπολης 19 βαθμούς, έχοντας από κάτω του τον Απόλλωνα Τυρού, τις Βρασιές του Αγίου Ανδρέα και τον Μαντινειακό, ενώ ο Νικηταράς έχει εγκαταλείψει το πρωτάθλημα και την κατηγορία.

Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός και κάθε βαθμός μετρά στον αγώνα για σωτηρία της ομάδας. Με την λογική αυτή φιλοξένησε τη Δόξα το Κορακοβούνι στο γήπεδο του Αγ. Ανδρέα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο διαιτητής σφύριξε και ο αγώνας ξεκίνησε. Στο πρώτο ημίχρονο και από τα πρώτα λεπτά το Κορακοβούνι προσπάθησε να πιέσει ψηλά και να μείνει μπροστά για να πετύχει ένα γκολ. Η Δόξα δεν κλείστηκε πίσω, έπαιξε κι αυτή ψηλά προσπαθώντας για τη νίκη που θα τους κρατούσε άνετα στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι ομάδες ευτύχισαν να έχουν δυνατές άμυνες και οι προσπάθειες και των δυο για να ανοίξουν το σκορ δεν ευδοκίμησαν. Ήταν περισσότερο ένα παιχνίδι κέντρου λίγες ευκαιρίες που ανησύχησαν ελάχιστα και τους δύο τερματοφύλακες. Με αυτές τις λίγες ευκαιρίες, συνήθως από στημένες μπαλιές πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να αντιπαρατάσσονται όπως ξεκίνησαν. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και ο αγώνας και οι ελάχιστες ευκαιρίες ήταν όπως και στο πρώτο ημίχρονο από χτυπήματα φάουλ. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου άρχισαν τα προβλήματα για το Κορακοβούνι, που υποχρεώθηκε μέσα σε 10 λεπτά να κάνει 2 αλλαγές έπειτα από τραυματισμούς με τους Ρεντούλη Ιωάννη και Κοντογιαννόπουλο Χρήστο να αντικαθιστώνται από τους Λάμπρου Ιωάννη και τον πάντα μαχητικό και άψογο χειριστή της μπάλας Κουλεντιανό Ανδρέα.

Το παιχνίδι έδειχνε να τελειώνει όπως άρχισε, αλλά η φάση του αγώνα που ξεσήκωσε τους παίχτες και οπαδούς του Κορακοβουνίου ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Ανδρέας Κουλεντιανός έχοντας τη μπάλα βρίσκεται στην επίθεση και ανατρέπεται από αμυντικό της Δόξας μέσα στην μεγάλη περιοχή κοντά και κοντά στην αριστερή (όπως επιτίθεται) γραμμή αυτής. Ο διαιτητής σφυρά την παράβαση αλλά έχει τη γνώμη πως δεν είναι πέναλτι αλλά φάουλ έξω από την περιοχή. Οι παίχτες του Κορακοβουνίου διαμαρτυρήθηκαν έντονα αλλά η απόφαση παρέμεινε η ίδια.


Το Κορακοβούνι και η Δόξα μοιράστηκαν από έναν βαθμό και συνεχίζουν με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα της Αρκαδίας. Επόμενος αγώνας για το Κορακοβούνι εκτός αντιμέτωπη η ομάδα με τον ανεβασμένο Ολυμπιακό Λεωνιδίου

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει το βίντεο και το photostory του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.