Header pic

Pic

Στις Βρασιές το ντέρμπι της Αρκαδίας

Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα ήταν αυτή που πανηγύρισε την νίκη στο ντέρμπι της Αρκαδίας με αντίπαλο την ομάδα του Κορακοβουνίου.


 Σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος αγώνα η ομάδα του Αγίου Ανδρέα πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 78ο λεπτό με τον Δημήτρη Αραχωβίτη και πήρε τους 3 βαθμούς που σε συνδυασμό με την ήττα του Μαντινειακού από την Α.Ε.Κ Τρίπολής, ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.
 Η ομάδα του Κορακοβουνίου πάλεψε και αυτή για την νίκη έχασε ευκαιρίες με σημαντικότερη στο Α ημίχρονο με τον Κολοβό να κάνει τριπλή απόκρουση ενώ και μετά την επίτευξη του γκόλ των Βρασιών έχασε ευκαιρίες για την ισοφάριση.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει το βίντεο του αγώνα.






2 σχόλια:

  1. ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ17 Μαρτίου, 2019 17:48

    Τελικά όπως είναι φανερό πλέον δεν έφταιγε ο προπονητής, γιατί είχαμε κάποιους γνώστες που ήθελαν να φύγει. Ας μείνουν αυτοί που θέλουν να κάνουν τσιφλίκι τους την ομάδα και άμα πέσει να ξαναφύγουν ή για να παίζουν κάποια άτομα συγκεκριμένα. Αυτή ήταν η υπέρβαση που χαλάσαμε τόσα λεφτά; Καλό πάρτι το βράδυ, διπλό λουκάνικο τελικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια
    έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια
    Τα προβλήματα τα αγωνιστικά
    στον αγώνα όλα είναι φανερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.