Header pic

Pic

Αντίπασχο και Παραμονή του Αγίου Γεωργίου στο Κορακοβούνι Αρκαδίας (φωτο)

 Μετά την Ανάσταση του Κυρίου, την Κυριακή 28 Απριλίου 2019 εορτάστηκε το Αντίπασχο καθώς και η περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου.
Ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Βασίλειος και η Αγία Βαρβάρα, πολιούχοι της εκκλησίας του χωριού, εορτάζονται πάντα με την τιμή και την ευλάβεια που τους αρμόζει, από τους κατοίκους του Κορακοβουνίου.

Ο Ιερέας του χωριού κ.Σαμαρτζής έψαλε και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Αναστάσεως στον προαύλιο χώρο του Ναού, όπως κάνει ανελλιπώς κάθε χρόνο και έπειτα συνέχισε με τη περιφορά της εικόνας, η οποία συνοδεύτηκε από τους πιστούς στη πλατεία του χωριού.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ Ήχος δ'
Ως των αιχμαλώτων ελευθερωτής, και των πτωχών υπερασπιστής, ασθενούντων ιατρός, βασιλέων υπέρμαχος, Τροπαιοφόρε Μεγαλομάρτυς Γεώργιε, πρέσβευε Χριστώ τω Θεώ, σωθήναι τας ψυχάς ημών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες ενώ σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσει και το βίντεο της περιφοράς.































Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.