Header pic

Pic

Το μήνυμα του Γεώργιου Λυτρίβη για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

 Με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Γεώργιος Λυτρίβης έδωσε το δικό σου μήνυμα για τις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του: 
Ο Jules Renard είχε πει: Το να λες: «Δεν μ’ απασχολεί η πολιτική», είναι σαν να λες: «Δεν μ’ απασχολεί η ζωή».
 Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν ότι κατεβαίνω στις εκλογές γιατί αγαπώ τη πολιτική και έχω βαθιά πίστη στις δυνατότητές της. Από τα φοιτητικά μου χρόνια στο ΠΑ.ΠΕΙ ασχολήθηκα ενεργά με το συνδικαλισμό. Έχω διατελέσει Γενικός Γραμματέας Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας στην προηγούμενη δουλειά μου. Είμαι μέλος του Δ.Σ εφοριακών Μεσσηνίας-Αρκαδίας-Λακωνίας ,γενικός γραμματέας του 11ου Π.Τ του Οικονομικού Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου.
 «Η πολιτική χρειάζεται ανθρώπους που δεν χρειάζονται την πολιτική.» είχε πει ο Paul carvel . Η πολιτική όμως χρειάζεται αυτούς που την αγαπάνε. Ζητώ να μου δώσετε δύναμη για να συνεχίσω να παλεύω για αυτό που αγαπάω: Τη ΠΟΛΙΤΙΚΗ τη τέχνη του εφικτού σύμφωνα με τον Bismarck. Ζητώ να δώσετε δύναμη στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών και στο Δήμαρχο Τάκη Μαντά προκειμένου να συνεχίσει το έργο του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο αισθητήριο του κόσμου και αυτό μου δίνει τη σιγουριά για τη μεγάλη νίκη στις 26 Μαΐου. Θα είναι μία ακόμα νίκη των πολιτών απέναντι στους κατ´επάγγελμα παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και απέναντι στους εκπροσώπους πολιτικών , οικονομικών και κοινωνικών τζακιών. 
Κλείνοντας όπως είπε και ο Δήμαρχος οι εκλογές είναι γλέντι όχι μάχη. Τις καθημερινές μάχες -μικρές και μεγάλες- θα κληθούμε να τις δώσουμε όταν θα αναλάβουμε εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου, μέχρι τότε καλά «γλέντια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.